Litt om meg

Hei, jeg heter Håkon Løvmyr og er en 23 år gammel student. Jeg befinner meg i det fjerde semesteret av en Bachelorgrad i Markedsføring og Salgsledelse. Utdannelsen utføres på Høyskolen Kristiania, lokalisert i Oslo.

Per dags dato fordyper jeg meg i emne Digital markedsføring noe jeg akter å jobbe videre med etter endt studie. Personlig er jeg energisk og optimistisk, der enhver påtatt arbeidsoppgave utføres til ønsket sted og tid. Jeg blir ofte ansett som fleksibel og er enkelt tilpasselig hvor enn det skulle være behov for en “goo hard or go home” personlighet.

Som student på en av Europas mest salgsbaserte studier, jobber jeg ukentlig med caser. Disse omhandler alt i fra eksamens oppgaver basert på faktiske situasjoner som å formulere en virksomhets forsyningskjedestrategi, til å designe en nettbutikk.

Mye av min tidligere arbeidserfaring omhandler salg der jeg ønsker å bidra med relevant salgserfaring i fra både B2C og B2B markedet. Kunnskapen jeg opparbeider meg som student, i samkvem med mine erfaringer gir økt utbytte, ved å kombinere teori og praksis.

Du finner mine erfaringer og kvalifikasjoner på Linkedin.